Трапезна вода Блик 19л

7.50 лв. с ДДС

Трапезна вода Блик 19л се бутилира в екологично чист район, в китното село Продановци, известно още като : ‘’ Малък Самоков ’’. Това я прави полезна и отлична за ежедневна употреба, с общата минерализация по-малко от 50mg/l и стойност на pH 6,8-7,4.

Трапезна вода Блик 19л се бутилира в екологично чист район, в китното село Продановци, известно още като : ‘’ Малък Самоков ’’, люлка на легендарния Чакър Войвода и художника Никола Образописец. В близост до перлата на ски спорта Самоков и световноизвестния планински  курорт Боровец, скътани в полите на Величествена Рила.

Компанията е основана през  2014 година. Разполага със собствена производствена база разположена на площ от 40 декара , където се намира и извора от който блика “кристалната свежест”. В нея работи екип от квалифицирани специалисти. Те следят за правилното изпълнение на всеки етап при производството на трапезна вода БЛИК , достигаща до Вас, Вашия дом и Вашето семейство.

Фабриката е оборудвана с най-нова, високотехнологична система за пречистване и бутилиране на вода  по Европейски стандарт. Това ни позволява да предлагаме продукти с високо качество . Водата от извора се пречиства чрез обратна осмоза и се обогатява с озон. Всички знаем за ползата от пиенето на вода и колко важно е тя да бъде чиста. Обратната осмоза е най – сигурният естествен метод за пречистване, който отстранява до 99% вредните вещества. Третирането на водата с обогатен озон е допълнителна дезинфекция. Това я прави полезна и отлична за ежедневна употреба, с общата минерализация по-малко от 50mg/l и стойност на pH 6,8-7,4.

Клетките в човешкото тяло са изградени от 70-75% вода, като процентът варира в зависимост от пола, възраст, килограми. Например жените имат по-малко процентно съдържание на вода от мъжете. С възрастта количеството вода в човешкия организъм намалява. Пълните хора имат в тялото си по-малко течности от по-слабите.
Водата подобрява храносмилането, работата на сърцето и цялата съдова система; намалява риска да се разболеем от рак; очиства организма от токсини; лекува главоболието; помага ни да отслабнем; прави кожата ни по-здрава и млада; дава ни енергия.

 

Други продукти може да разгледате тук

Бутилираща компания тук

опаковка

бутилка 19л

Марка

Блик

Трапезна вода Блик 19л