Трапезна вода Аквахит 19л

6.50 лв. с ДДС

Трапезна вода Аквахит 19л е подходяща за ежедневна употреба, с много ниска минерализация 50mgl ph=6.5-7.5.

Водата е обработена с най-съвременни технологии, чрез метода на обратна осмоза. При този процес водните молекули преминават през полу-пропусклива мембрана, като естественото движение на разтвора е от мястото с по-ниска концентрация, към това с по-висока.

Трапезна вода Аквахит 19л е подходяща за ежедневна употреба, с много ниска минерализация 50mgl ph= 6.5 – 7.5.

Трапезната вода е обработена с най-съвременни технологии, чрез метода на обратна осмоза. При този процес водните молекули преминават през полу-пропусклива мембрана. Естественото движение на разтвора е от мястото с по-ниска концентрация, към това с по-висока.  Но за постигането на обратна осмоза е необходимо точно обратното. Непречистената вода, която съдържа голямо разнообразие от примеси и замърсители трябва да премине през мембраната и да се превърне в чиста, по-малко концентрирана вода.  Разбира се, за целта е необходимо голямо налягане, за да се задвижи водата в обратна на естествената й посока. На базата на този принцип функционират модерните системи за пречистване на вода, които се смятат за най-качествения и ефективен метод на филтрация днес.

Водата е един от най-добрите разтворители в природата. Това е причината тя да съдържа огромно разнообразие от вещества, освен добре познатите ни кислород и водород. Дори след механичното пречистване и дезинфекцията от страна на пречиствателните станции, водата, която достига до нас съдържа множество опасни микроорганизми, неорганични вещества и замърсители.  Системите използващи обратна осмоза филтрират замърсители по-малки от 0,001 микрометър, което включва всички органични и неорганични отпадъци, микроорганизми и опасни съединения. Това ги прави с до 5000 пъти по-ефективни от обикновените филтри за вода.

Други продукти може да разгледате тук

опаковка

бутилка 19л

Марка

Аквахит

Аквахит лого