Минерална вода Девин 19л

11.00 лв. с ДДС

Минерална вода Девин 19л е натурална вода от сърцето на Родопите. Тя е чиста, нискоминерализирана и подходяща за активните, динамични хора, които искат да водят здравословен начин на живот.

Категория: Тагове: ,

Минерална вода Девин 19л е натурална вода от сърцето на Родопите. Чиста, нискоминерализирана и подходяща за активните, динамични хора, които искат да водят здравословен начин на живот. Тя доставя необходимите минерали и се грижи за добрата хидратация на организма в забързаното ежедневие, по време на спорт и физическо натоварване.

Още продукти тук

Бутилираща компания Девин

На българския пазар се предлагат три вида бутилирана вода: минерална, изворна и трапезна. Най-общо минералната и изворна вода са природно чисти води. Трапезната вода е най-често преработена чрез обратна осмоза, за да отговаря на изискванията за питейна вода.

1.Натурална минерална вода

Минералната вода се добива от естествен подземен източник, обикновено с дълбочина над 600-700 метра, което я прави природно чиста или т.е. натурална. С ясен географски произход. Тя се бутилира при водоизточника, като отговорност на бутилиращата компания е защитата й от външни замърсявания.
Минералната вода се отличава с постоянен състав и баланс на минералите. Точно съставът придава уникалния вкус и свойства на всяка вода. Минимална обработка е позволена при бутилирането на минерална вода, но задължително се запазват специфичните свойства на водата, които природата й е дала.
Девин Минерална 19л е натурална минерална вода с ниска минерализация, от екологично чист район и защитен минерален извор, разположен дълбоко под земята.

2. Изворна вода

Изворната вода се добива от подземен източник от повърхностните слоеве на земята. Подобно на минералната вода, изворната вода е натурална вода – природно чиста, с ясен географски произход. Добива се от ясно определени и защитени подземни източници. Не се обработва при бутилирането и достига до нас недокосната от човешка ръка. Сред предимствата й често са ниската минерализация и мек вкус. Отличава се с постоянен състав, ниска минерализация и уникалния баланс на минералите, които придават изключителна лекота и нежност на вкуса.

опаковка

бутилка 19л

Марка

Девин